Logo

Chocolate chip cookies 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3 dl hvedemel
1 tsk bagepulver
1 tsk salt
250 g smør - blødgjort
2 dl sukker
2 dl brun farin (mørk farin)
1 tsk vanilje ekstrakt
2 æg
5 dl chokoladeknapper
2,5 dl hakkede nødder - vælg selv hvilken slags

Hvedemel, bagepulver og salt blandes i en skål.
I en anden skål røres smørret sammen med de to slags sukker og vanilje
indtil det er lyst og let.
Æggene tilsættes under omrøring - et ad gangen.
Melet røres gradvist heri, og derefter chokoladeknapper og nødder. Dejen afsættes på bagepladen med en ske med ca. 5 cm mellem hver, og kagerne bages ved 225°C til de er gyldne - 9-11 minutter.
Lad dem køle af på rist.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.308 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fine æbletærterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Margit's SolbærkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolade-appelsinkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bananer med kokos- og orangekaramelSpændende dessert hvor bananer drysses med karamel og grilles ved direkte varme. Severes...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os