Logo

Chokolade- og marcipankage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg konfektmasse
10 æg
5 spsk smør
4 spsk kakao
250 g kogechokolade
50 g hakkede mandler
Kandiserede violer

Blend eller mos æg, smør, konfektmasse og kakao sammen.
Fyld dejen i en smurt bradepande og bag 20 min ved 200°C.
Afkøl kagen.
Smelt chokolade over vandbad, tilsæt mandlerne, og overtræk kagen. Pynt med kandiserede violer.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.026 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stor smørkage - gærdejsversionEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvid chokoladeglasurEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tsoureki - Græsk påskebrød- Greek Easter Bread - Vi ønsker dig Kali Epitichia eller held og lykke i din bagning!
• Søde butterdejsskaller med nougatfløde og appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os