Logo

Chokolade muffins eller chokolade kager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

2 stk æg
2 dl sukker
1 dl mælk
75 g smeltet smør
1 stk revet uspøjtet citronskal
3 dl EXTRA fint hvedemel
1 dl rosiner eller groft hakket chokolade/eller bær/eller æblestykker vendt i kanel.

  
Begynd med at smøre en kageform eller sæt muffinsforme på en bageplade.
Pisk æggene og sukker godt sammen.
Varm mælken, rør den sammen med smørret og æggemassen, tilsæt citronskal og rør den forsigtig ned i mælken.
Blandes med rosiner eller chokolade - hvis du rører for kraftigt bliver kagen sej. Fordel dejen i muffins- eller kageformen.
Hvis du vil have bær eller æblerstykke i dine muffins, kan du lægge dem ned i hver form eller i kageformen.
Bages 45 minuter for muffins ved 175°C eller for kagen 225°C.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.256 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Vafler 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kanelkager 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblerulle - StrudelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ymerfromage med appelsin og abrikosDesserten er en let ymerfromage toppet med bløde abrikoser og sprøde nødder
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os