Logo

Chokolade muffins 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g hvedemel
1 tsk Natron
225 g sukker
50 g kakao
1 tsk vaniljesukker
1 1/4 dl mælk
1 dl oliemagagrine
2 1/2 dl A38 el. yoghurt (natural)
1 æg
75-100 g hakket chokolade
 
Tænd ovnen på 200°C.
Hak chokoladen (gerne i lidt store stykker.)
Bland alle de tørre indgredienser i en skål med 2/3 af den hakkede chokolade
Bland de våde indgredienser i en anden skål og pisk kort med et piskeris, til massen er ensartet.
Hæld den flydende masse i skålen med de tørre indgredienser og fold dem sammen, indtil melet er lige akkurat gennemvædet. (brug IKKE elpisker)
Kom dejen i smurte muffinsforme, så de højst er 2/3 fyldt.
Drys dem med den ekstra chokolade i midten af dejen.
Bages i 13-15 min ved varmeluftsovn (lidt længere ved alm. varme).
Tips: Muffins er færdige, når de giver modstand, når man presser en ske mod toppen.
Denne opskrift kan jo også bruges til andre slags muffins, bare undlad chokoladen og kakaopulver og tilsæt den ønskede ingrediens.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.325 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladekage - måske verdens bedsteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ninas squashkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Courgettekage med appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Brødbudding- er en klassisk dessert, som er ved at gå i glemmebogen. Det er lidt synd, for desserten...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os