Logo

Chokoladebradepandekage med glasur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

150 g smør smeltet  
3 æg  
250 g sukker  
175 g hvedemel  
2 tsk bagepulver  
3 spsk kakao  
1 dl mælk  
 
Kokosglasur:  
50 g smør  
3 æggehvider  
200 g melis  
4 dl kokosmel  
 
Toscaglasur:  
125 g smør  
115 g melis  
2 1/2 spsk hvedemel  
2 1/2 spsk mælk  
100 g hakkede mandler 

Sukker piskes sammen med æggene. 
Alle ingredienserne til dejen røres sammen.
Bages i en bradepande i ca. 10 minutter ved 200ºC.
Vælg Kokosglasur eller Toscaglasur.
Ingredienserne til glasuren røres sammen, varmes igennem,  smøres på kagen og bages ved 200ºC i ca. 10 minutter.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.462 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rubinsteinkage 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fødselsdagsbombe med abrikosflødeskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Sirupskage med kærnemælk og krydderierEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbertærte med havregrynEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os