Logo

Chokoladebrownies

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g blødt smør
3 tsk vaniljesukker
200 g melis
50 g mørk chokolade, hakket - Jo bedre kvalitet desto bedre kage!
2 æg, let sammenpiskede
100 g hvedemel
1 knsp. salt
1 tsk bagepulver
200 g valnødder, grofthakkede

Glasur:
1 dl piskefløde
100 g mørk chokolade, hakket - Jo bedre kvalitet desto bedre kage!
40 g blødt smør

En lille bradepande pensles godt med smeltet smør eller beklædes med bagepapir.
Smørret piskes sammen med vaniljesukker og sukker, til det er lyst og let.
Ovnen forvarmes til 170°
Smelt den hakkede chokolade over vandbad.
Lad derefter chokoladen køle let af.
De sammenpiskede æg røres i dejen ad 5-6 omgange.
Pisk dejen godt mellem hver tilsætning.
Til sidst røres den smeltede chokolade i.
Sigt hvedemel, salt og bagepulver ned i en stor røreskål og tilsæt de hakkede nødder.
Chokoladeblandingen røres hurtigt i og dejen hældes i bradepanden.
Kagen bages i 45 minutter eller til den er fast.

Chokoladeglasur:
Fløden hældes i en lille gryde og opvarmes forsigtigt til kogepunktet. Tag gryden af blusset og rør den hakkede chokolade i.
Når chokoladen er smeltet, tilsættes smørret under piskning.
Glasuren hældes over i en lille skål og sættes i køleskabet til den er afkølet og dermed mere fast.
Glasuren smøres på den hele kage i et jævnt lag.
Nu stilles kagen i køleskabet, til glasuren er næsten stivnet.
Kagen skæres i små kvadrater med en skarp kniv.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.304 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her