Logo

Chokoladeglasur 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

150 g sukker
1 1/2 dl vand
300 g chokolade
 
Kog en lage af vand og sukker.
Bræk chokoladen i mindre stykker og kom dem i sukkerlagen.
Kog blandingen over jævn varme, til blandingen er nået til 110ºC.
Brug chokoladeglasuren straks efter.
Mængden passer til en kage der er 25 cm. i diameter.
 
Tips:

Fjern luftboblerne i chokoladen ved at sætte gryden på et viskestykke.
Bank let på gryden, så eventuelle luftbobler kommer ud.
Brug glasuren straks efter.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.363 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• NøddechokoladekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• PeanutkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fasterlavnsboller med flødeskum og cremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladetarteletter med hvid chokolademousse og hindbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os