Logo

Chokoladeglasur 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g sukker
1 ½ dl vand
300 g chokolade
 
Kog en lage af vand og sukker.
Bræk chokoladen i mindre stykker og kom dem i sukkerlagen.
Kog blandingen over jævn varme, til blandingen er nået til 110ºC.
Brug chokoladeglasuren straks efter.
Mængden passer til en kage der er 25 cm. i diameter.
 
Tips:

Fjern luftboblerne i chokoladen ved at sætte gryden på et viskestykke.
Bank let på gryden, så eventuelle luftbobler kommer ud.
Brug glasuren straks efter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.995 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Grillede I juleaften?

Effektiv reklame - klik her