Logo

Chokoladekage med ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Bunde:
5 æg
120 g sukker
125 g hvedemel
30 g kakao
1 tsk bagepulver
30 g smeltet smør
Fyld:
100 g mørk chokolade
85 g syltet ingefær
2 1/2 dl piskefløde

Pisk æggene luftige med sukkeret.
Stil skålen over kogende vandbad og pisk videre i mindst 10 min., hvorefter det tages af vandbadet.
Sigt hvedemel, kakao og bagepulver sammen og vend det med luftige tag i æggemassen sammen med det smeltede smør.
Kom dejen i en smurt springform og bag kagen i ca. 25 min. ved 180°C.
Når kagen er afkølet tages den ud af formen og deles i 2 bunde. Chokolade og ingefær hakkes fint og blandes med flødeskum.
Fyldet fordeles mellem de 2 bunde.
Florsukker sigtes over kagen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.067 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Drømmekage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pizzabrød fra RomEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fladbrød med havreDisse havre-fladbrød er hurtige og lette at lave. Prøv dem som tilbehør til for eksempel...
• Citronsouffle En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!