Logo

Chokoladekage med ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Bunde:
5 æg
120 g sukker
125 g hvedemel
30 g kakao
1 tsk bagepulver
30 g smeltet smør
Fyld:
100 g mørk chokolade
85 g syltet ingefær
2 1/2 dl piskefløde

Pisk æggene luftige med sukkeret.
Stil skålen over kogende vandbad og pisk videre i mindst 10 min., hvorefter det tages af vandbadet.
Sigt hvedemel, kakao og bagepulver sammen og vend det med luftige tag i æggemassen sammen med det smeltede smør.
Kom dejen i en smurt springform og bag kagen i ca. 25 min. ved 180°C.
Når kagen er afkølet tages den ud af formen og deles i 2 bunde. Chokolade og ingefær hakkes fint og blandes med flødeskum.
Fyldet fordeles mellem de 2 bunde.
Florsukker sigtes over kagen.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.946 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BountykageHvis du vil lavet en lækker og flot kage, så prøv denne bountykage med kokosmel og...
• Mandeltærte med jordbær og marengsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• CheesecakemuffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Bagte blommer med cremeBlommer til dessert? Ja, det smager fantastisk godt! Server også gerne med lækker creme,...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os