Logo

Chokoladekonfektkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
150 g mørk kogechokolade
150 g blødt smør
200 g sukker
3 æg
60 g hvedemel
50 g mørk kogechokolade

Bagetid: 175°C i ca. 30 min., og derefter 10 min. ved eftervarmen.
Smelt chokoladen i en skål i vandbad.
Rør smør og sukker godt sammen med en håndmikser, til det bliver lyst og luftigt.
Rør æggene i et ad gangen og rør godt mellem hvert æg.
Vend hvedemel og den smeltede chokolade i smør-blandingen.
Hæld dejen i en lille bradepande beklædt med bagepapir (6x21x29). Bag kagen midt i ovnen.
Løft forsigtigt kagen ud af formen ved hjælp af bagepapiret.
Lad kagen afkølepå en bagerist.
Ved servering:
Skær kanterne af. Skær chokoladekagen gennem 5 gange pålangs og 6 gange på tværs, så der bliver ca. 42 små stykker kage.
Fjern demforsigtigt fra papiret.
Kagestykkerne er sprøde udvendig og bløde indvendig.
Smelt chokoladen og hæld den i en sprøjtepose med et lille hul.
Pynt kage-stykkerne med chokoladen og evt. guldstøv eller krymmel.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.935 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?