Logo

Chokoladekonfektkage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
2 æg
3 dl sukker (piskes til luftig masse)
1.5 dl hvedemel
100 g smeltet smør
4 spk kakao (4 spsk)
1 tsk vaniljesukker
1 knivspids salt
 
Æg og sukker røres luftigt. smør smeltes og kommes sammen med resten af ingredienserne i dejen, som røres med elpisker.
En portion svarer til en springform.
Bages 20 min i 175°C alm ovn (ikke varmluft)
Kagen er flad og nærmest konfektagtig og smager godt med vaniljeis til.
Tricket ved denne kage er at bage den tilpas dvs. våd - den skal være meget klæg.
Kagen bliver kun bedre i fryseren, så bag 2 ad gangen.
Denne kage er super for chokolade elskere. Smager som om der er en hel plade chokolade i. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 3,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.408 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladekurve med whisky og kokoscremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• NødderouladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dejlige pandekager med kærnemælkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chantilly med balsamicoBalsamico Chantilly minder meget om helt almindelige flødeskum. Denne opskrift kan bruges...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
370507-07-2015 18:41:12 john
meget god

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os