Logo

Chokoladekranse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g flormelis
1 tsk hjortetaksalt
2 spsk kakao
2 æggehvider
50 g (bitre) mandler

Flormelis, hjortetaksalt og kakao sigtes sammen.
Æggehviderne røres hermed, og når dejen bliver stiv, æltes resten af sukkeret i sammen med mandlerne, som i forvejen er smuttede og finthakkede.
Formes som vaniljekranse og bages ved svag varme.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.298 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• BondebrødRustikke brød med masser af smag. Du kan krydre dejen, eller give brødene mere fylde med...
• Mandelstænger med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Charlotte à la fraise cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Babyananas med marengsSpændende dessert med ananas og marengs, der er let at tilberede.
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os