Logo

Chokoladekugler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g smør eller margarine
100 g sukker
1 tsk vanilje
3 spsk cacao
90 g havregryn
60-80 g kokosmel

Fedtstof, sukker og vanilje røres blødt. Cacao og havregryn blandes i og det røres til alt er godt blandet. Lad chokolademassen stå koldt, så er den nemmere at forme. Den formes derefter til små runde kugler, der rulles i kokos. Lad chokoladekuglerne stå i køleskabet, til de er faste.

Tips: Der kan blandes lidt rosiner i chokolademassen.
Kuglerne er ikke fryseegnede.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.435 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sønderjydsk stang En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Johns boller En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Valnødde-nougatkræsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tærte med hindbærfromageBag tærtebunden og lav fromagen og du får en meget lækker Tærte med hindbærfromage
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os