Logo

Chokoladekugler med ingefær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Ca. 55 stk

100 g mælkechokolade (ca. 30% kakao)
5 stykker syltet ingefær uden lage (ca. 75 g)
100 g valnøddekerner
150 g flødeost naturel 70+ (37%)
275 g mørk chokolade (ca. 55% kakao)
2 spsk finthakkede valnøddekerner
½ tsk guldstøv
1 tsk kakao

Bræk mælkechokoladen i mindre stykker og hak ingefæren groft. Kom chokolade, ingefær og valnøddekerner i en foodprocessor og hak blandingen ved hurtigste hastighed i ca. 15 sek. Kom chokoladeblandingen i en skål. Tilsæt flødeost og rør fyldet godt sammen med en gaffel. Stil fyldet tildækket i køleskabet i ca. ½ time. Form, med 2 teskeer, ca. 55 små kugler - på størrelse med store hasselnødder. Læg konfektkuglerne på en bakke med bagepapir og stil dem tildækket i fryseren i ca. ½ time.
Bræk den mørke chokolade i mindre stykker og smelt dem i en skål i vandbad. Læg en konfektkugle på en gaffel og vend hurtigt kuglen i den smeltede chokolade. Stil den overtrukne kugle tilbage på bakken og pynt den med valnøddekerner, guldstøv eller kakao. Overtræk og pynt resten af kuglerne. Lad dem stå på køkkenbordet til chokoladen er stivnet. Stil derefter chokoladekuglerne i køleskabet i mindst 2 timer.

Genvej: Chokoladekugierne kan opbevares i køleskabet i 4-5 døgn.

Retten er fryseegnet, tøs op ca. ½ time på køkkenbordet.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.617 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?