Logo

Chokoladekurve med whisky og kokoscreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Chokoladeskåle:
175 g mørk chokolade 
25 g smør
 
Fyld:
3 dl piskefløde
3 spsk whisky
2 spsk sukker
50 g kokoscreme
 
Hak den mørke chokolade og smelt den over et vandbad.
Bland smørret i og rør massen glat.
Klip 6 stk bagepapir i 15 cm cirkler.
Smør chokoladecremen ud i de 6 cirkler i et jævnt lag til 2 cm fra
kanten.
Løft papircirklerne med chokoladecremen og læg den over et omvendt
glas.
Fold kanterne lidt, så der kommer "flæser" lad "skålene" stivne helt.
Løft dem forsigtigt af glasene og fjern papirer.
 

Fyld: Pisk fløde og whisky.
Riv kokoscremen fint og rør den i fløden sammen med sukkeret.
Fyldes i chokoladekurvene.
Pynt med frugt og lidt revet mørk chokolade.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.867 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Muffins med chokoladestykkerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Choko-mynte kageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Osteboller, friturestegteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• MokkaparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os