Logo

Flamberede mangopandekager med jordbærsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g hvedemel (1 ½ dl)
3 dl piskefløde
2 æg
1 spsk flormelis
25 g smeltet smør el. margarine
 
Fyld: 2 mangofrugter
 
Jordbærsauce:
250 g frosne jordbær
2 spsk sukker
 
Flambering: ½ dl cognac
 
Pandekager: Alle ingredienserne piskes sammen, og bages til 8 pandekager.
Fyld: Mangoerne skæres igennem på langs, den store sten fjernes, og
skrællen skæres væk.
Frugtkødet skæres i strimler.
Pandekagerne rulles om mangokødet og lægges i et ovnfast fad.
 
Sauce: Jordbærrene optøs og pureres i blender eller foodprocessor med sukkeret.
Lige inden serveringen stilles fadet med pandekager i ovnen 5-7 minutter ved 225ºC.
Fadet tages ud, cognac hældes over og antændes.
Herefter overhældes pandekagerne med jordbærsauce og serveres.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.099 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her