Logo

Citronkage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Arbejdstid: 30 min. Bagetid: 45-50 min. Fryse-egnet
(4-6 personer)

225 g smør eller margarine
200 g sukker
100 g mandler
5 æg
reven skal fra 1 citron
1 dl citronsaft
125 g hvedemel
1 ½ tsk bagepulver
Pynt:
flormelisglasur med citronsaft
citroner
mandler eller pistacier

Rør smør og sukker godt sammen.
Kværn mandlerne og rør dem i.
Tilsæt æggene et ad gangen og rør godt mellem hvert.
Rør reven citronskal og -saft i og tilsæt hvedemel og bagepulver.
Kom dejen i en smurt springform, 22 cm i diam.
Bag kagen ved 175ºC i 45-50 min.
Lad den svale.
Kom flormelisglasur på og pynt med citron og mandler eller pistacier.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 980 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Klippekager 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Amerikansk ostekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kuvertbrød, flutes og flere andre brødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• JordbærtærteJordbærtærte er en skøn dansk klassiker! Med denne enkle opskrift får du en fantastisk...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!