Logo

Citronkage med blå birkes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g sukker
200 g smør
3 æg
fintrevet skal af en usprøjtet citron
250 g hvedemel
2 tsk bagepulver
2 spsk blå birkes
2 spsk mælk
 
Sukker og smør røres blødt og æggene røres i 1 ad gangen.
Hvedemel, bagepulver, birkes og citronskal blandes og vendes i dejen sammen med mælken.
Dejen kommes i en velsmurt, raspdrysset form ca. 22 cm Ø, (springform).
Bages ved 175ºC nederst i ovnen i 35 minutter.
Tjek med en træpind om kagen er gennembagt.
Lad den afkøle på en bagerist.
Kan serveres lun eller kold.
Holder sig et par dage.
 
Tips: En god kage at bage dagen før. Den "sætter sig" faktisk, ved
opbevaring i lukket beholder.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.138 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her