Logo

Cornflakes-toppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g smør eller margarine
100 g sukker
1 æg
125 g hvedemel
½ tsk bagepulver
½ tsk kanel
¼ tsk nelliker
30 g cornflakes
50 g korender

Smørret røres blødt med sukkeret.
Ægget røres i lidt ad gangen.
Hvedemel, bagepulver, kanel og nelliker sigtes i.
Cornflakes og koriander vendes i.
Dejen sættes i små toppe på plader med bagepapir; husk mellemrum. Bages i 10-12 minutter ved 175°.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.178 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mandeltærte med appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• cheesecake cupcakes bagtLækker dessert baseret på den amerikanske cheesecake, dog i cupcake størrelse. Denne...
• Mors ÆbleskiverEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Lun ananascrumble med pistacienødderGør desserterne klar i små, ovnfaste skåle - så er det ingen sag at byde gæster på middag
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!