Logo

Cornflakestoppe 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
100 g margarine
100 g sukker
100 g hvedemel
1 æg
1 tsk bagepulver
1 tsk vanilje
4 dl knust cornflakes
 
Margarinen smeltes og afkøles.
Bland alle ingredienserne i.
Dejen sættes på bagepapir i små toppe med en teske
Bages ved 180ºC til de er lysebrune.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.242 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?