Logo

Crepes Dentelles

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 æg
250 g hvedemel
250 g smeltet smør
120 g sukker
1 spsk rom
½ citron, reven skal af
mælk

Bland alle ingredienserne, undtagen mælken, i en skål. Tilsæt under piskning så meget mælk, at dejen får konsistens som tyk fløde.
Bag af dejen små pandekager på ca. 10 cm i diameter, og servér dem med sukker og smeltet smør.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.495 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?