Logo

Crepes Dentelles

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æg
250 g hvedemel
250 g smeltet smør
120 g sukker
1 spsk rom
½ citron, reven skal af
mælk

Bland alle ingredienserne, undtagen mælken, i en skål. Tilsæt under piskning så meget mælk, at dejen får konsistens som tyk fløde.
Bag af dejen små pandekager på ca. 10 cm i diameter, og servér dem med sukker og smeltet smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.213 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?







Effektiv reklame - klik her