Logo

Crepes med appelsin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 tynde pandekager (crepes)
4 appelsiner
1 dl appelsinlikør
1 spsk revet appelsinskal

Appelsinerne skrælles med en kniv, så den inderste hinde også skæres af. Derefter skæres de i meget fine stykker. Fyld appelsin på halvdelen af pandekagen, og luk den sammen til en kvart. Pandekagerne anrettes på et ovnfast fad, og halvdelen af likøren hældes over sammen med den revne appelsinskal. Desserten sættes i forvarmet ovn ved 220ºC i et par minutter. Tilsæt den sidste likør, sæt ild til, og servér retten.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.193 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du fisk til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her