Logo

Crepes med bechamelfyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Dej:
2 ½ dl hvedemel
½ tsk salt
2 dl mælk
2 dl vand
4 æg
2 spsk smeltet smør eller margarine
 
Fyld:
2 ½ dl bechamelsauce til ca. ½ l. blandede grønsager som fx.
2 spsk smør eller margarine
¾ dl hakket løg
1 dl hakket bladselleri
1 dl skivede champignon
1 ¼ dl reven squash
2 dl reven gulerod
 
Dej: Pisk alle ingredienserne sammen i blenderen og lad dejen hvile i 1 time.
Den kan evt. fortyndes med lidt mere mælk.
Hæld 2-3 spsk dej på en lille smurt pande (ca. 15 cm. i diameter) og bag pandekagerne på begge sider over jævn varme, til de er gyldne.
Fyld: Svits de findelte grønsager i smørret og rør dem i saucen.
Tilsæt evt. revet ost.
Læg lidt fyld på hver pandekage og rul sammen, server med en bechamel eller mornay sauce (ostesauce).
Tips: Pandekagerne er velegnet til frysning 
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.429 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?