
Server blot disse cupcakes for hvem som helst - ingen vil ane, hvor sunde de er! 
 
12 cupcakes:
115 g hvedeklid (evt. glutenfri mel/gryn-type)
150 g fintmalede, ristede macadamianødder 
190 g brunt sukker 
1 spsk bagepulver 
2 æg, letpiskede 
4 spsk vegetabilsk olie 
4 spsk usaltet smør, smeltet og afkølet 
1 ¾ dl mælk 
100 g rosiner 
4 spsk grofthakkede macadamianødder 
 
Varm ovnen op til 190°C og smør en muffinform med 12 huller. 
Rør klid, nødder, sukker og bagepulver sammen i en skål. 
Pisk æg, olie, smør og mælk sammen i en stor skål. 
Tilsæt klid- og melblandingen og rør, til det er næsten blandet. 
Fold rosiner og macadamianødder i. 
Fordel dejen i formen og bag kagerne i 20 minutter. 
Tag formen ud af ovnen og lad den køle af i 5 minutter. 
Vip kagerne ud af formen og lad dem køle af på en rist. 
Opbevar cupcakes i en lufttæt beholder i op til 3 dage, eller frys dem i op til 3 måneder. 
 

Variationer: 
 
Cupcakes med mandler og rosiner 
Følg basisopskriften. Erstat de malede macadamianødder med 150 g malede mandler. Erstat de hakkede macadamianødder med 4 spsk hakkede smuttede mandler. 
 
Cupcakes med macadamianødder og tranebær
Følg basisopskriften. Erstat rosiner med 75 g tørrede tranebær. 
 
Cupcakes med macadamianødder og kirsebær
Følg basisopskriften. Erstat rosiner med 75 g tørrede kirsebær.