
Sojamælk er en god erstatning, for den er beriget med alle de vitaminer og mineraler, der findes i den fra koen. 
 
12 cupcakes:
150 g fuldkornshvedemel 
1 spsk bagepulver 
175 g rosiner 
1 tsk friskhakket rosmarin 
60 g hakkede smuttede mandler 
60 g hakkede pekannødder 
1 tsk appelsinekstrakt 
1 ¼ dl olivenolie 
1 ¼ dl sojamælk 
175 g honning 
 
Varm ovnen op til 200°C og kom papirforme i en muffinform med 12 huller. 
Rør mel, bagepulver, rosiner, rosmarin, mandler og pekannødder sammen i en skål. 
Pisk appelsinekstrakt, olie, soja mælk og honning sammen, i en stor skål, til det er blandet. 
Fold de tørre ingredienser i sojablandingen, til det er lige netop blandet. 
Fordel dejen i formen og bag kagerne i 20 minutter. 
Tag formen ud af ovnen og lad den køle af i 5 minutter. 
Vip kagerne ud af formen og lad dem køle af på en rist. 
Opbevar kagerne i en lufttæt beholder i op til 2 dage, eller frys dem i op til 3 måneder. 
 

Variationer: 
 
Cupcakes med sojamælk og tranebær 
Følg basisopskriften. Erstat rosiner med 200 g tørrede tranebær. 
 
Cupcakes med sojamælk og abrikos 
Følg basisopskriften. Erstat rosiner med 200 g hakkede tørrede abrikoser. 
 
Cupcakes med sojamælk og blåbær 
Følg basisopskriften. Erstat rosiner med 200 g tørrede blåbær.