Logo

De bedste boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g vand
50 g gær
600 g hvedemel
5 g salt
1 æg
50 g sukker
80 g smør

Alle ingredienserne blandes sammen i en passende skål undtagen smøret som blødgøres, og æltes i til sidst. Dejen æltes til den får et glat ydre. Lad dejen hvile i ca. 30 min. Herefter deles den i ca.15 lige store klumper, som formes runde, og sættes på en bageplade med bagepapir. Bollerne hæves lunt i ca. en time. Stryges med æg, og bages ca 7-8 min. ved 250°C
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.137 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AbrikostærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Havrekager med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Sunde grovbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Solbæris med hindbærskumEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os