Logo

Det ottende vidunder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g hvedemel
200 g margarine
200 g sukker
1 tsk vaniljesukker
1 tsk bagepulver
 
Ingredienserne blandes og smøres/ trykkes tyndt ud, i den ønskede form på en bageplade.
Fx. to bunde ud af denne opskrift.
Bages gyldenbrun ved 200ºC.
OBS bliver ikke lige så god med varmluft
Tips: Bundene kan smøres med chokolade eller nougat imens de er varme.
Herefter kan bundene bruges hele, eller i brud (de kan være meget sprøde
at spise med teske/ kagegaffel) lagt sammen med is eller flødeskum evt.
blandet med frugt.
Prøv bundene med chokolade i brud, med hjemmelavet jordbæris imellem de
to lag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.892 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her