Logo

Doughnuts

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
200 g sukker
3 ½ tsk bagepulver
½ tsk kanel
½ tsk muskat
½ tsk salt
500 g hvedemel
2 æg
¼ liter mælk
3 spsk smeltet smør
olie eller fedt til stegning
flormelis
 
Si og bland sukker, bagepulver, kanel, muskatnød, salt og hvedemel.
Pisk æggene godt og bland dem med de tørre ingredienser. Tilsæt mælk
og smeltet smør.
Rul ud på et melet køkkenbord til ca. 1 cm tykkelse.
Få danskere har en doughnut-skærer, så man kan skære den større kreds ud med et stort glas, og midten ud med et lille glas.
En doughnut er ikke en doughnut uden et hul i midten.
Frituresteg nogle stykker ad gangen, indtil de er pænt brune.
Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle, og vend dem derefter i
flormelis.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.771 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?