Logo

Dougnuts

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
200 g sukker
½ tsk bagepulver
½ tsk kanel
½ tsk muskat
½ tsk salt
500 g hvedemel
2 æg
¼ liter mælk
3 spsk smeltet smør
olie eller fedt til stegning
flormelis
 
Si og bland sukker, bagepulver, kanel, muskatnød, salt og hvedemel.
Pisk æggene godt og bland dem med de tørre ingredienser.
Tilsæt mælk og smeltet smør.
Rul ud på et melet køkkenbord til ca. 1 cm tykkelse.
Få danskere har en doughnut-skærer, så man kan skære den større
kreds ud med et stort glas, og midten ud med et lille glas.
En doughnut er ikke en doughnut uden et hul i midten.
Friture-steg nogle stykker ad gangen, indtil de er pænt brune.
Lad dem dryppe af på et stykke køkkenrulle, og vend dem derefter i
flormelis. 
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.446 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?