Logo

Drômebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g surdej
1 kg hvedemel (blanding af hvedemel, rugmel, og speltmel)
6 dl vand
25 g salt

1. Ælt ingredienserne godt sammen.
2. Lad så dejen hæve i 2 timer ved stuetemperatur. Del den derefter i passende stykker, og fold den sammen 3-4 gange, hele tiden med den glatte side nedad. Form den kærligt til store boller.
3. Skær bollerne op, så de danner 4 sammenhængende trekanter. Stil brødende i en meget varm ovn (ca. 250ºC) og bag dem i 25 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.656 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her