Logo

Druekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
150 g smør
250 g sukker
3 æg
200 g hvedemel
50 g havregryn
2 tsk bagepulver
2 tsk stødt kanel
400 g halve vindruer, uden kerner

Endvidere:
200 g flødeost
150 g flormelis
2 tsk reven citronskal
vindruer til pynt

Rør smør og sukker godt sammen og rør æggene i.
Bland hvedemel havregryn, bagepulver og kanel og vend de halve vindruer i.
Rør det i dejen.
Kom dejen i en velsmurt springform, 22 cm. i diameter, og bag kagen midt i ovnen ved 175ºC i ca 45 minutter.

Glasur:
Rør flødeosten med flormelis og rør den revne citronskal i.
Fordel et tyndt lag på kagen og sprøjt små toppe herpå.
Pynt med halve og hele vindruer.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 981 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fastelavnsboller med marmeladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarberpie med smuldredejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Franske snegleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Dadelkage med sabayonne og appelsinDer er smæk på smagen i den super-saftige dadelkage, der har fået hældt...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!