Logo

Engelske påskeboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

450 g hvedemel
60 g hvid farin
1 tsk kanel
½ tsk muskatnød
30 g sukat
200 g rosiner
100 g smør
2 dl mælk
30 g gær
1 æg

Bland hvedemel, hvid farin, kanel samt muskatnød sammen med rosiner og sukat.
Mælken lunes og gæren opløses heri sammen med smørret
Pisk ægget i og hæld væden i de tørre ingredienser, som æltes godt sammen. Lad dejen hæve lunt og tildækket til den har dobbelt størrelse.
Form herefter bollerne - ikke for store, de skal nemlig efterhæver et kvarters tid, og de stiger yderligere i ovnen.
Bag dem ved 190-200ºC i et kvarter og lad dem køle af.


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.749 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?