Logo

Engelske påskeboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

450 g hvedemel
60 g hvid farin
1 tsk kanel
1/2 tsk muskatnød
30 g sukat
200 g rosiner
100 g smør
2 dl mælk
30 g gær
1 æg

Bland hvedemel, hvid farin, kanel samt muskatnød sammen med rosiner og sukat.
Mælken lunes og gæren opløses heri sammen med smørret
Pisk ægget i og hæld væden i de tørre ingredienser, som æltes godt sammen. Lad dejen hæve lunt og tildækket til den har dobbelt størrelse.
Form herefter bollerne - ikke for store, de skal nemlig efterhæver et kvarters tid, og de stiger yderligere i ovnen.
Bag dem ved 190-200ºC i et kvarter og lad dem køle af.


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.432 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Squashkage 1 En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hurtige majspandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Tivoli småkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svampesouffle med isopEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os