Logo

Engelske scones

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
(4 runde -16 trekantede stk)

475 g hvedemel
½ tsk salt
1 tsk sukker
5 tsk bagepulver
75 g smør eller margarine
4 dl mælk

Bland de tørre ingredienser sammen. Fedtstoffet smuldres i melet, indtil det gryner. Tilsæt mælk, og ælt dejen hurtigt sammen. Tilsæt evt. mere hvedemel, indtil dejen er glat og smidig. Del dejen i 4 stykker. Rul dem ud til runde, temmelig tykke brød, der lægges på en smurt bageplade. Skær brødene i kvarter, men uden at skære dem helt igennem, og prik dem med en gaffel.
Bages ved 275º i ca. 12 minutter, til de er gyldne. Lad dem køle af på en bagerist.
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.879 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?