Logo

Fastelavnsboller med glasur

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g smeltet margarine
450 g hvedemel
50 g sukker
1 tsk salt
2 1/2 dl piskefløde
25 g gær

Fyld:
godt 100 g marcipan
æggehvider til pensling
flormelis til pynt

Margarinen smeltes, og fløden hældes i den, så den bliver lun.
Gæren opløses i lidt af den lune fløde.
Al væsken blandes med salt, sukker og hvedemel.
Dejen æltes sammen og hæver tildækket i ca. 45 minutter.

Rul dejen ud med let hånd på et melet bord i ca. 1 cm tykkelse.
Skær den i firkanter på 10*10 cm, og læg lidt marcipan på hvert dejstykke.
Luk firkanterne sammen og form den til boller.
Stil dem på sammenføjningen, pensl med sammenpisket æggehvider og lad dem efterhæve på pladen.

Bollerne bages ca. 12 minutter ved 210ºC.

De afkølede boller pyntes med flormelis drys eller tynde fine strimler af kageglasur.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.102 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fransk æbletærte med mandel-lågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RødbedebrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Groft madbrød med peberfrugtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Flamberede bananer 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os