Logo

Fastelavnsboller med kanel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
En dejlig opskrift, hvor der ikke er brugt mælk.

500 g hvedemel
2 ½ dl vand
50 g gær
100 g margarine
1 spsk sukker
salt

Fyld:
6 spsk margarine
6 spsk sukker
1 ½ spsk kanel

Opløs gæren i det lune vand.
Tilsæt margarine.
De øvrige ingredienser tilsættes og dejen røres i 3 min.
Dejen æltes herefter let.
Formes til 24 boller.
Lav en fordybning på ca. 5 cm i diameter i bollen, fordybningen må ikke gå helt igennem dejen.
Fyld fordybningerne op med fyldet.
Sæt bollerne på en bageplade beklædt med bagepapir
Lad dem hæve til dobbelt størrelse ca. en time.
Pensles med vand, kan drysses med perlesukker eller brun farin, inden de bages
Bages i 8-10 min. ved 250ºC
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.397 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?