Logo

Fastelavnsboller med vanillecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kg hvedemel
20 g salt
40 g gær
200 g sukker
8 æg
400 g blødt smør. 
 
Fyld:
½ l mælk
125 g sukker
1 vaniljestang
5 æggeblommer
25 g hvedemel
25 g Maizena
 
Hvedemel, sukker, salt og gær blandes. æg røres i og det æltes godt sammen. Ælt så smørret i. hæve 20 min. og rulles til boller.
Bollerne hæver 30 min, pensles med æg og bages 15 min. v. 200ºC.
Fyld:
Mælk, vanilje og halvdelen af sukkeret koges.
Resten blandes i en skål.
Den varme mælk blandes i, og hældes tilbage i gryden.
Varm op under konstant omrøring.
Cremen afkøles og piskes til den ønskede konsistens.
Fastelavnsbollerne flækkes og fyldes med creme og evt andet fyld.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.517 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Øl og peanut cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hanukkah honning og hasselnødde cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stikkelsbærkage med smuldredejEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Skrappe koteletter En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!