Logo

Fedtebrød - Marie's

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Ca. 25-30 stk

 

250 g hvedemel (4 dl)

½ tsk hjortetakssalt

250 g smør

150 g kokosmel (4 dl)

150 g sukker (ca. 2 dl)

Glasur: Flormelis, vand samt lidt rom

 

Bland hvedemel og hjortetakssalt og smuldr fedtstoffet heri.

Tilsæt kokosmel og sukker og ælt hurtigt dejen sammen.

Rul dejen ud i lange stænger, som kommes på bagepapir lagt på bagepladen.

Bag stængerne ved 200°C i 10-12 minutter.

Rør flormelis og vand samt lidt rom sammen til en jævn glasur.

Kom den på stængerne, mens de stadig er varme.

Skær dem i 4 cm brede snitter med en skarp kniv.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.105 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ChokoladefondantEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Nem og saftig chokoladekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Cognackage, Bedstemors Prøv bedstemors spændende cognackage med mander og mørk chokolade. Server afkølet og måske...
• Brombærpleskner En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!