Logo

Fedtebrød, sønderjydske

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
250 g hvedemel
1/2 tsk bagepulver
125 g smør
75 g kokosmel
1 æggehvide
125 g melis

Pynt:
175 g flormelis
3 spsk kogende vand
35 g kokosmel

Hvedemel og bagepulver sigtes sammen.
Fast, koldt smør hakkes i.
Kokosmelet blandes i.
Æggehvide og sukker røre sammen og æltes i melet.
Dejen lægges koldt, til den er fast.
Den rulles ud i 2 mm. tykkelse, skæres med klejnesporen i 6 cm brede
strimler, der deles i trekanter.
Kagerne stilles på smurte plader, der sættes i forvarmet ovne.
Bagetid 5-6 min. ved 200°C.
Kagerne glaseres varme med vandglasur og drysses med kokosmel.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.024 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• MokkacremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladekage med mokkatrøffelEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• NøddechokoladekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Marinerede jordbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os