Logo

Fine boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

50 g gær.
2 æg.
1 tsk salt.
2 tsk sukker.
125 g smør.
500-600 g hvedemel
 
Rør gæren ud i ½ dl vand.
Smelt smørret og hæld det derefter i 1 ½ dl vand.
Røres sammen med æg, salt og sukker og til sidst melet.
Æt dejen til den er smidig og ikke klistrer.
Bages 12-15 min. ved 220°C i ovn.

   
Tips: Brug ikke for meget hvedemel, bollerne bliver mere lette og luftige hvis det er præcis 500 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.326 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her