Logo

Fine boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

50 g gær.
2 æg.
1 tsk salt.
2 tsk sukker.
125 g smør.
500-600 g hvedemel
 
Rør gæren ud i 1/2 dl vand.
Smelt smørret og hæld det derefter i 1 1/2 dl vand.
Røres sammen med æg, salt og sukker og til sidst melet.
Æt dejen til den er smidig og ikke klistrer.
Bages 12-15 min. ved 220°C i ovn.

   
Tips: Brug ikke for meget hvedemel, bollerne bliver mere lette og luftige hvis det er præcis 500 g

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.779 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Gulerødskage med flødeostEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Squashkage med ananasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Husbondens hjemmelavede rugbrød En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Granmas's Cuba Crème.En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os