200 g hvedemel 
150 g smør 
15 g sukker 
1 knivspids salt 
Fyld: 
850 g abrikoser - 2 dåser 
100 g flormelis 
1 ½ dl abrikosmarmelade 				
Si hvedemel og salt. 
Tilføj smørret i bidder og ælt det ind i melet med fingrene - hændernes varme er tit for meget. 
Tilføj sukkeret. Når dejen kan rulles ud, er den klar. 
Den kan godt sættes i køleskabet, men skal så svøbes i folie for at holde sig fugtig.  
Bred dejen ud i tærteformen. 
Tryk den godt op langs randen. 
Prik i overfladen med en gaffel og drys en smule flormelis over. Anbring abrikoserne med ydersiden opad - er de henkogte, så hæld lidt af lagen ved. 
Drys evt. med flormelis. Sæt tærten i en forvarmet ovn og bag en 
halv times tid ved ca. 175°C. 
Når tærten er ved at være bagt, smeltes abrikosmarmeladen i en kasserolle. 
Straks når tærten er ude af ovnen glaseres den med marmeladen. 
Lige lækker kold, som varm.