Logo

Franskbrød med bagepulver

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Brød hævet med bagepulver bliver hurtigere tørt end brød, der er hævet med gær.

500 g hvedemel
25 g bagepulver
1 tsk salt
1 tsk sukker
3 dl mælk

Tørdelene sigtes sammen, blandes med mælken og æltes grundigt.
Dejen formes til brød, der stilles på en smurt bageplade, eller lægges i en smurt form, hvorefter dejens overflade gives nogle snit med en skarp kniv.
Pensles med æg der er sammenpisket med fx. vand.
Bestrøs med birkes og bages til det er lysebrunt ved 200ºC.
Brød hævet med bagepulver bliver hurtigere tørt end brød, der er hævet med gær.
Der kan anvendes 50 g fedtstof, der smuldres i melet.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (10 stemmer)
Siden er blevet set 7.623 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• SaltbollerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ChokoladesmørcremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Orangechokoladekage med nødder En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Milkshake med jordbær og jordbær med chokoladeDen cremede milkshake med jordbær kan både serveres som dessert og et friskt mellemmåltid....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
776230-12-2016 22:37:57 Clara Lone Thurm
En god ide at skrive hvor lang tid, det skal have i ovnen.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os