Logo

Fru Poulsen's æbleskiver

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

125 g hvedemel
5 æggeblommer
1 1/4 dl piskefløde
65 g smeltet smør
skal af 1 revet citron
1 tsk vanilje
1 knivspids kardemomme
1 knivspids salt
1 spsk sukker
1 stænk calvados (eller brandy)
5 æggehvider

Hvedemel, Æggeblommer, smeltet smør og piskefløde piskes godt sammen. Citronskal, vanilje, kardemomme, salt, sukker og calvaods tilsættes, og dejen røres godt sammen.

Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i dejen.

Æbleskiverne bages straks og drysses med flormelis.
Æbleskiverne serveres med sukker og syltetøj...

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 762 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Chokoladelagkage med appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• NøddespecierEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Den bedste kage med æblerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chayote græskar, bagt, med rosinfyldChayotegræskar stammer oprindeligt fra Mexico, men bliver i dag brugt over hele verden....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!