Logo

Fuldkornsboller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
30 g gær
1 ½ dl lunkent vand
125 g smeltet -afsvalet- smør
1 æg
1 tsk salt
1 tsk sukker
250 g fuldkornsmel
200 - 250 g hvedemel

Gæren udrøres med vandet. " Lillefingervarmt " smør røres i gæren sammen med æg, salt, sukker, fuldkornsmel, og så meget hvedemel som det kan tage. Dejen hæver 45 min. Æltes sammen og formes til 14 - 16 boller. De efter hæver i 15 min. Pensles med æg, og bages midt i ovnen ved 225ºC i ca. 12 - 15 min.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.635 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad er vigtigst efter valget?





Effektiv reklame - klik her