Logo

Fuldkornsboller 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 1/2 dl hvedekerner
5 dl skummetmælk
50 g gær
2 tsk salt
1 spsk olie
200 g kvark eller yoghurt natural
8 dl grahamsmel
5-6 dl hvedemel
Bagepapir

Læg hvedekernerne i blød i vand i ca. 2 timer. Varm mælken og opløs gær heri. Tilsæt salt, kvark, olie. Derefter tilsættes 1 dl af hvedekernerne, grahamsmelet og hvedemelet. Rør massen godt sammen og lad den hæve på et lunt sted i 30 minutter. Ælt dejen igen og form den til boller. Læg dem på en plade beklædt med bagepapir og lad dem hæve yderligere 20 minutter. Bollerne pensles med lunkent vand. Knus nogle hvedekerner og strø dem over bollerne. Bages i ca. 15 minutter ved 225 º.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.122 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Øl og peanut cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kransekagekonfekt med nougat og cocktailbærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bananmuffins 2Disse muffins med banan smager dejligt, dog bedst når de lige er kommet ud af ovnen og...
• Æbletærte med makronerBrug sæsonens æbler eller pærer til den skønne kage. Se opskrift til 6 personer på 45 min.
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os