Logo

Fyldte honningbomber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g honning
250 g sukker
150 g smør eller margarine
4 æg
4 spsk kakao
125 g mandler
1 knsp. kardemomme
½ tsk kanel
2 spsk mælk
4 spsk rom
2 spsk bagepulver
500 g hvedemel
 
Fyld:
125 g lyse rosiner
60 g sukat
60 g pomeransskal
200 g marcipan
250 g ananasmarmelade
 
Glasur: 200 g overtrækschokolade
 
Smelt honning, sukker og smør i en gryde.
Lad det afkøle.
Pisk æggene skummende.
Tilsæt de hakkede mandler, kakao, kardemomme, kanel, mælk, rom, hvedemel og bagepulver.
Rør det sammen med honningmassen.
Lad dejen hvile en times tid.
Til fyldet hakkes sukat og pomeransskal fint.
Skær marcipanen i små terninger.
Bland det i en skål med rosiner og ananasmarmelade.
Fyld dejen ¾ op i små smurte souffleforme.
Fordel fyldet i formene og kom resten af dejen over.
Bag kagerne i en varm ovn ved 180ºC i 30 minutter.
Lad bomberne afkøle.
Smelt chokoladen over vandbad og overtræk kagerne hermed.
Tips: Er fryseegnet. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.965 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her