Logo

Gær Scones

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Boller/ bagværk

625 g hvedemel
75 g smør
2 spsk bagepulver
12 g gær
1 æg
3 1/2 dl mælk
125 g sukker
evt. 125 g rosiner eller 100 g chokolade

Bland hvedemel, smør og bagepulver sammen. Mælk varmes til den er håndlun. Gæren udrøres i mælken, derefter piskes æg og sukker i. Det blandes nu i melblandingen. Dejen skal hæve i 30 min. hvorefter æltes og formes til boller som sætter på en bageplade. Her skal de efterhæve i 40 min. Scones pensles med mælk og bages i 10-12 min. ved 230ºC celsius.
Serveres lune.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.150 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kærnemælkshorn med marcipanHornene er en dejlig mellemting mellem brød og kage. Kærnemælkshorn er bedst friskbagte....
• Blåbærtærte med mandelcremeDenne blåbærtærte med mandelcreme er perfekt dessert til gæsterne. Den er nem at lave og...
• MakronmuffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Klassisk kærnemælkskoldskål med hindbærDanske æg er stort set blevet salmonellafri. Det betyder, at vi igen kan bruge rå...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os