Logo

Gammeldags sukkerkringler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g hvedemel
250 g smør
1 spsk eddike
ca. 1 dl kold kærnemælk
Pynt:
Æggehvider og tesukker

Alt hakkes sammen til en grynet masse, æltes derefter til en fast dej, der lægges koldt i nogle timer, men gerne længere.
Derefter deles dejen, hver del rulles ud, og med en klejnespor afstikkes den til 1 cm brede strimler, der formes til ikke for små kringler, som pensles med æggehvider og dyppes i det grove tesukker.
Bages ved kraftig varme, 250°C, i 5 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.435 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hindbær og kaffe cupcakesEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Susanne's nødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Ingrids mazariner En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hasselnødemousse med citrusfileterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os