Logo

Gl. Estrup boller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
25 g gær
4 dl vand
½ tsk salt
1 spsk olie
3 dl groft hvedemel
9 dl hvedemel
 
Gæren opløses i vand og salt tilsættes.
Grovmel tilsættes.
Hvedemel tilsættes og æltes godt.
Formes til boller og hæver til ca dobbelt størrelse.
Bages i ovn ved 200ºC i ca. 20 minutter.
 
Tips: Dejen skal ikke hæve inden den formes til boller.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.683 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her