Logo

Glaserede pandekager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 dl hvedemel (60 g)
1 tsk sukker
1 nip salt
1 ½ dl mælk
2 æg
1 spsk olie
smør eller margarine
4-5 pærer
3 spsk Grand Marnier
flormelis
smeltet smør eller margarine
 
Serveres fx med flødeskum eller is.
 
Bland hvedemel, sukker og salt.
Tilsæt mælk, pisk æg og olie i.
Lad dejen hvile ca 30 min.
Bag ca. 8 tynde pandekager af dejen.
De behøver ikke at blive vendt.
Skyl og skræl pærerne.
Fjern stilk og kernehus og skær pærerne i terninger.
Bland terningerne med Grand Marnier og fordel dem på pandekagerne.
Rul pandekagerne sammen og læg dem på et smurt, ovnfast fad.
Sigt flormelis over og dryp med smeltet fedstof.
Sæt fadet i en 275ºC varm ovn. Gratiner til sukkeret er smeltet og er
blevet lysebrunt.
Server straks.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.322 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?