8 stk æg 
250 g  flormelis 
1 stk vaniljestang 
60 g  rasp 
 saften fra 1 citron 
250 g  hakkede kastanier 
 salt 
50 g  smør 
15 kastanier 
100 g  perlesukker 
½ dl  appelsinsaft 
¼ calvados 
20 g  smør 
1 stang vanilje 
Æggene deles i hver sin skål. Kastanierne befries fra skallen og sukkeret smeltes til karamel i en kasserolle. 
Smørret tilsættes og kastanierne lægges nænsomt i karamellen. 
Flamber med calvados og tilsæt appelsinsaft. Kastanierne koges nu møre i karamellen (ca. 10 – 15 min.) og sættes et lunt sted.
Æggeblommerne tilsættes 200 g flormelis og piskes sammen til en 
ensartet masse med piskeris.
Vanillestangen halveres på langs og marven befries med brug af en kniv, 
og røres i æggeblommemassen.
Rør 30 g rasp og citronsaft i samme masse med en grydeske og 
derefter de hakkede kastanier, som i forvejen er bagt ved 180°C i 30 
min. i ovnen.
En knivspids salt tilsættes æggehviderne som piskes stive med en 
håndmixer. Mens resten af flormelisen tilsættes.
Vend ⅓ af de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i 
æggeblommemassen med en dejskraber til en ens masse og derefter de 
sidste ⅔ forsigtigt i.
En ringform smøres med blødt smør og drysses forsigtigt med det 
resterende rasp.
Dejen fyldes i formene og kastanierne sættes forsigtigt deri og nu 
bages dejen 40 – 50 min.
Som dekoration vanilje/kastaniesirup på tallerkenerne som et bund. 
Der kan evt. bruges "Fe hår" af lidt smeltet perlesukker og en spiseske glukose.