Logo

Glaseret ferskenkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

1 dåse henkogte ferskner

1 dl saft af de henkogte ferskner

3 blade husblas

2 æg

75 g sukker

50 g hvedemel

1 tsk bagepulver

 

Tag 4 ferskenbåde og dryp med citron.

Pisk æg og sukker hvidt og luftigt og sigt hvedemel og bagepulver i dejen.

Rør dejen hur­tigt sammen og kom den i en smurt ovn­fast form.

Bag kagen i ca. 30 min ved 200°C og vend den ud på et fad til af­køling.

Fordel så skivede ferskenstykker over kagen og kom kagen tilbage i tærte­formen.

Smelt husblassen i opvarmet fer­skensaft og lad geleen køle af og stivne lidt, før den bredes ud over kagen.

Serve­res, når geleen er stivnet helt.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.585 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her